Actie: 20% korting op duettes en houten jaloezieën

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 19:00

Unieke actie bij Jeha de Vloerenconcurrent. Tot en met 19 december 2020 geniet u van maar liefst 20% korting op alle duettes en houten jaloezieën van Zonnelux Raamdecoratie.

 

Een duette is hét type raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Deze bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Hierdoor hebben duettes een strakke en chique uitstraling. Bovendien zijn duettes geschikt voor bijna elk type raam, waaronder een recht raam, dakraam of serre raam.

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur. Met houten jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

 

Deze unieke actie is alleen geldig bij Jeha de Vloerenconcurrent in Slagharen en loopt tot en met zaterdag 19 december 2020. Klik hier voor meer inspiratie en voor alle unieke mogelijkheden.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.