Laminaat

Wat is laminaat?

Laminaat heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een houtdessin is geprint. Onder de printlaag bevindt zich een houtvezelplaat en een kunststof laag van melamine. Zodoende komt de vloer aan zijn naam, want laminaat betekent eigenlijk 'meerdere lagen op elkaar'.

 

 

Hieronder vindt u de drie verschillende motieven waarin laminaat van Jeha leverbaar is:


Waarom een laminaat vloer?

Laminaat is een van de populairste vloeren in Nederlandse huishoudens en verkrijgbaar in vele soorten, dessins, kleuren en afmetingen. Net zo mooi als houten vloeren, maar dan met de voordelen van laminaat, namelijk:

  1. Laminaat is relatief goedkoop (bij Jeha al vanaf €22,95 per M2 incl. leggen, ondervloer en platte plint);
  2. Sterk en slijtvast;
  3. Gemakkelijk in onderhoud en reiniging;
  4. Hygiënisch en vochtbestendig;
  5. Gemakkelijk zelf laminaat leggen;
  6. Bij Jeha altijd pallets vol met laminaat op voorraad.


Het onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw voer bieden wij in onze winkel een fles intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen. Slechts €10,- per fles (1 liter).

Op laminaat zullen niet snel krassen ontstaan door de harde en beschermende kunststof bovenlaag. Daarnaast krijgen vlekken weinig kans op uw vloer en zijn gemakkelijk weg te poetsen met een doekje. Tot slot heeft ook zonlicht geen invloed op de kleur van uw laminaat. Om deze redenen is een levensduur van minimaal 10 jaar geen uitzondering meer voor het laminaat van Jeha.


Doe-het-zelf

Laminaat leggen is door het handige kliksysteem eenvoudig zelf te doen. Dat scheelt bij Jeha maar liefst €7,- per m2 op onze winkel prijzen. Het enige waar u aan moet denken, is een goede ondervloer voor uw laminaat zodat geluidshinder zoveel mogelijk wordt beperkt.


Bekende topmerken van Jeha de Vloerenconcurrent

Bij Jeha leveren wij alleen laminaat van bekende topmerken, waaronder:

  1. Ambiant;
  2. Egger;
  3. Gelasta;
  4. Montinique.

 

* Onze winkelprijzen zijn inclusief leggen, ondervloer en platte plinten.

Wilt u geen gebruik maken van onze legservice (€7,00), ondervloer (€1,50) en/of platte plinten (€1,50), dan bespaart u €10,00 per M2 bij de aanschaf van uw laminaat.