Pvc vloeren


Wat zijn pvc vloeren?

Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer, gemaakt van verschillende lagen PVC. Deze pvc vloeren zijn kwalitatief zeer goed, geluiddempend en daarnaast perfect in combinatie met vloerverwarming.


De voordelen van pvc vloeren:

- Enorm sterke, duurzame en milieuvriendelijke vloer;

- Geluiddempend, en perfect geschikt voor vloerverwarming;

Onderhoudsvriendelijk en vocht bestendig;

- Voelbare houtstructuur.

Ook op gebied van motieven, structuren en kleuren bieden pvc vloeren oneindig veel mogelijkheden. Zo bestaan er pvc stroken, pvc tegels en visgraat pvc. Ook hierin biedt Jeha pvc vloeren in oneindig veel soorten, zowel een pvc vloeren betonlook als een pvc vloeren houtlook, nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren!


Hoe worden deze pvc vloeren gelegd?

Er zijn twee soorten pvc vloeren die ieder op eigen unieke wijze worden gelegd: dryback pvc (verlijmd op beton) en click-pvc met ondervloer.

De dryback pvc vloeren wordt geheel verlijmd op de gladde en vlakke ondervloer (beton). Voordat de pvc vloeren gelegd kunnen worden, moet eerst de ondervloer geëgaliseerd en geschuurd worden voor een optimaal gladde ondervloer. Nadat dit droog is, kan de ondervloer worden ingelijmd en het pvc op uw vloer worden geplakt.

Daarnaast kennen we ook click-pvc. Deze stroken zijn aan de onderkant voorzien van een kurken onderlaag en worden gelegd met ondervloer en plinten. Door het kliksysteem is een click-pvc vloer ook geschikt voor een houten ondervloer. Wel is het hierbij van belang dat uw ondervloer wel glad en vlak is.


Gebruik en onderhoud van pvc vloeren

Pvc vloeren worden altijd voorzien van een toplaag is verschillende diktes. Dit is een beschermingslaag dat slijtage tegen gaat. De pvc vloer is hierdoor enorm sterk, en eenvoudig in onderhoud. Enkel regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. Voor periodieke reiniging bieden wij u graag onze speciale Co-Pro Pvc-reiniger aan, voor slechts € 10,00. Deze ontvet uw vloer en laat uw vloer weer glanzen.

De levensduur van pvc vloeren kan zo wel oplopen tot 25 jaar (!).


Bekende topmerken van Jeha de Vloerenconcurrent

Bij Jeha leveren wij alleen pvc vloeren van bekende topmerken, waaronder:

  1. Ambiant;
  2. Gelasta;
  3. Montinique;
  4. Viva Floors.

 

* Verlijmde pvc vloeren leggen vanaf €22,50 per M2, inclusief eenmalig egaliseren, schuren, lijmen en leggen.

* Click pvc vloeren leggen vanaf €15,00 per M2, inclusief ondervloer en platte plinten.